top of page
Søk

Samfunnløftet støtter KOS skicross

Sparebank1 Nord-Norge gir 750,000 kr til byggingen av et kombinert anlegg for skicross og sykkelcross i Skileksområdet."Dette er en fantasisk gave som kan realisere det vi ønsker å få til her i Skileken," sa KOS nestleder Bodil Persen da hun og klubben i dag mottok den symbolske sjekken fra Sparebankens støtteordning Samfunnsløftet.


"Det nye anlegget som kommer blir åpent for alle, det er ingen som vil trenge noe inngangskort eller nøkkel for å få tilgang," understreket hun og rettet en stor takk til banken.


Det var Grete Lill Nilsen fra Sparebanken som møtte opp i Varmestua for å annonsere tildelingen.


"Vi vet at det legges ned enorm innsats av trenere, løpere, foreldre og annet støtteapparat for å få til det dere gjør," sa Nilsen.

"Anlegget her skaper god aktivitet ikke bare i skimiljøet, men også for resten av Sør-Varangers befolkning og dem som kommer hit på besøk," understreket hun.


Prosjektet som KOS nå setter i gang med skal skape ny aktivitet både vinter og sommer.


"Sammen skal vi lage et fantastisk anlegg for skilek og cross, og en 1,5 km lang sykkelsti med ulike øvelser, deriblant hopp og mer," sa prosjektleder Jarle Olsen.


I tillegg skal det lages et lite anlegg for klatring og buldring,


Støtten på 750,000 kr fra Samfunnsløftet utløser en investering på hele 2,3 millioner. Blant de andre midlene er blant annet spillemidler.


"Det blir fart og spenning, både om sommer og vinter," understreket Jarle.


20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page