top of page
Søk

Spleis for Skileksområdet

Pengene som samles inn skal gå til ekstra lyssetting, lydanlegg, lager, infoskjerm, sykkel og klatre-elementer og et par fotballmål. Innsamlingen er tilgjengelig herMed støtte fra Samfunnsløftet SNN skal KOS videreutvikle og bygge et større utendørs aktivitetsanlegg i skianlegget ved sykehuset. Vi ønsker at området skal bli langt mer attraktivt og anvendelig både sommer og vinter. 


I prosjektet planlegger vi nye ski- og sykkelcrossaktiviteter. Deler av prosjektet har aldersgruppen 13-19 år som målgruppe og blir utformet med kuler, kurvaturer og brattere nedkjøringer. Videre planlegges det å etablere en balløkke av grus, litt lyd, sykkelsti, teknikkelementer til sykling og buldreelementer i bergknaus (bortover klatring for de minste).


Gå til Spleisen her


Med dette prosjektet vil vi bidra til at det skapes bedre møteplasser hvor det også gis gode rammer for integrering. Vårt primære mål er å få barn og ungdom til å være i aktivitet utendørs på egne premisser. 


Vi ønsker å bidra til å gjøre Sør-Varanger til det beste stedet å være og bo. For å gjøre området enda mer attraktivt jakter vi de siste pengene i prosjektet til ekstra lyssetting, lydanlegg, lager, infoskjerm, sykkel-/ klatreelementer, samt et par fotballmål. 


KOS har i snart 20 år eid og drevet skilekanlegget ved sykehuset gjennom frivillighet. Nærmiljøet, skoler og barnehager har vært og er brukere av anlegget. Uorganisert utendørs aktivitet er grunntanken og anlegget har så langt vært en suksess. 


Vi håper folk setter pris på minnene som er skapt gjennom anleggets snart 20 årige levetid. Hjelp oss til å skape nye gode minner i et nytt og utbedret anlegg. KOS starter derfor en spleis i håp om å få finansiert de siste ekstra elementene som vi tror vil løfte området til nye høyder.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page